AED Winkel IJzendijke

AED Winkel IJzendijke

Welkom bij AED Winkel IJzendijke

Saving Lives. Dat is waar wij voor staan.

Saving Lives is onze missie. Niet alleen in ,IJzendijke  maar over de hele wereld. In 2030 heeft iedere wereldburger binnen 6 minuten een AED tot zijn beschikking. Daar werken we hard aan met 20 webshops in maar liefst 16 landen. Dat maakt ons toonaangevend in Europa!

Dé merkonafhankelijke AED leverancier

Op zoek naar een AED, vervangende elektroden, een nieuwe batterij of een reanimatiepop? AED Winkel IJzendijke is dé merk-onafhankelijke webshop voor AED’s en reanimatieartikelen. Dat betekent dat wij niet alleen maar onze persoonlijke favorieten aanbevelen. In ons grote assortiment vind je altijd een geschikt product voor jouw situatie.

Weet je nog niet welke AED je moet kopen? De aankoophulp helpt je op weg. Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies.

Een altijd werkende AED!

Met onze servicepakketten zorg je ervoor dat je AED altijd inzetbaar is. Zo kom je in een noodsituatie nooit voor verrassingen te staan.

Altijd toegankelijk

Bang voor diefstal, dus dan de AED maar achter slot en grendel? Niet doen! Bij een reanimatie telt iedere seconde. Plaats de AED in speciale wandkast. Voor iedereen toegankelijk. Bij al onze onderhoudsplannen is een gratis diefstalverzekering inbegrepen.

AED Winkel IJzendijke

Translate »
X